×
Gadgets

København får IMAX-biograf

Biografkæden Cinemaxx har indgået en aftale om at bygge den første IMAX-biograf i Norden – og den kommer til at ligge i København.

IMAX er en “pakkeløsning” der kræver meget høje kvalitetskriterier; fra det særlige kolossale høje, buede lærred til særlige projektorer og lyd. Selv stolene, man sidder i, skal godkendes af IMAX – de skal nemlig være specielt luksuriøse.

IMAX-biografen bliver en del af Cinemaxx-biografen på Fisketorvet i København og skulle stå færdig allerede den 23. april – klar til premieren på ‘Avengers: Age of Ultron’. Udover ‘Avengers: Age of Ultron’ kan vi i 2015 glæde os til en masse andre storfilm, der vises i IMAX – bl.a. ‘Star Wars: The Force Awakens’, ‘Jurassic World’ og ‘Mission: Impossible 5’.

Rygterne svirrer i øvrigt, at den anden Star Wars: The Force Awakens-trailer får premiere sammen med Avengers: Age of Ultron.

Den nye IMAX-sal i København får 550 luksussæder og et lærred på over 250m2 og erstatter den tidligere sal 1 i CinemaxX København, der havde 750 pladser.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.