×
Gadgets

Beoplay klipper kablerne

Det syder og bobler i værkstederne i Struer. I dag lancerer B&O Play sine første trådløse in-ear-hovedtelefoner, nemlig Beoplay H5; to aluminiumsbelagte ørepropper, der er forbundet af et stofbelagt kabel. Og selv om de umiskendeligt ligner et sæt fitness-ørepropper, så er de altså primært lavet til fritidsbrug. Men det ene udelukker jo ikke det andet.

Beoplay H5 har en 6,4 millimeter dynamisk højttaler, en lille elektromagnetisk transducer og en Bluetooth 4.2-chip med digital lydbehandling, som giver mulighed for dynamisk indstilling. Hovedtelefonerne er naturligvis tunet af Bang & Olufsens egne akustikere, men H5 er i den grad bundet op til Beoplay-app’en, der giver adgang til ToneTouch-equalizeren så man kan indstille lyden præcis som man kan lide den.

Beoplay-app’en er til lejligheden blevet opdateret, så den nu også fungerer sammen med Apple Watch, ligesom man nu kan gemme sine ToneTouch-indstillinger i presets. App’en fås både til iPhone og Android. De Beoplay-produkter, der er forbundet via app’en opdateres i øvrigt automatisk.

Beoplay H5 har et indbygget batteri på 100 mAh, der skulle række til fem timers musik. Vi har haft hovedtelefonerne på redaktionen de seneste dage og kan skrive under på, at det i hvert fald ikke er en overdrivelse. De genoplades via en medfølgende USB-oplader, der er formet som en lille kube.

Hovedtelefonerne er designet af Jacob Wagner, der også står bag hovedtelefonerne H2, H3, H6, H7 og H8. På hvert ørestykke er der monteret en diamantslebet og radialt poleret aluminiumsplade, der skal komplementere det flettede tekstilkabel. Hvert ørestykke er desuden udstyret med en magnet, som sørger for at holde hovedtelefonerne klikket sammen om halsen, når man ikke bruger dem. Ved at klikke ørestykkerne sammen slukkes Beoplay H5 automatisk, hvilket sparer batteri.

Beoplay H5 er på butikshylderne i dag i sort og dusty rose og koster den nette sum af 1.999 kroner. Om den er pengene værd kan du læse i det næste nummer af iNPUT, hvor vi naturligvis har en anmeldelse af hovedtelefonerne.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.