×
Gadgets

IFA: Støjdæmpende hovedtelefoner fra Libratone

Libratone udvider sortimentet med to sæt hovedtelefoner og dropper samtidig det bedagede 3,5 millimeter Jack-stik. I stedet satser de på trådløs Bluetooth-tilslutning og det Apple-låste Lightning-stik.

Der er tale om to typer hovedtelefoner; et sæt in-ear ørepropper og et sæt on-ear hovedtelefoner. Begge er udstyret med Libratones nye CityMix-teknologi; en justerbar, aktiv støjreduktion. Med CityMix kan du for eksempel sætte støjreduktionen til level 5, når du skal lukke alt støj ude i det åbne kontormiljø, og omvendt vælge level 1 eller 2, når du går rundt i byen og gerne vil kunne høre lidt af lyden fra omgivelserne.

“Det hjælper ikke altid bare at skrue op for lyden, når der er en masse larm omkring dig,” forklarer Libratones CEO, Jan McNair, i en pressemeddelelse.

“Nogle gange kan du ikke høre lyden ordenligt, selv om du har skruet helt op for lyden. Og selv hvis du kan, er det ikke godt for dine ører. Omvendt kan fuld støjreduktion være direkte farligt. Når du bevæger dig rundt i byen, er det vigtigt at kunne høre, hvad der foregår omkring dig, så du kan reagere hurtigt og undgå ulykker. Med CityMix-teknologien er det nu for første gang muligt at få god lyd og aktiv støjreduktion, uanset hvor du befinder dig.”

Libratone Q Adapt in-ear er udstyret med et Lightning-stik.
Libratone Q Adapt in-ear er udstyret med et Lightning-stik.
Q Adapt In-Ear

Med sine Q Adapt In-Ear hovedtelefoner (billedet ovenfor, red.) har Libratone taget forskud på rygterne, der siger, at Apple dropper 3,5 millimeter hovedtelefonstikket på sin nye iPhone, der lanceres medio september. I stedet er hovedtelefonerne udstyret med Apples Lightning-stik, hvilket betyder, at hovedtelefonerne ikke kan bruges med f.eks. Android-smartphones. Fordelen er, at lyden bliver rent digitalt – og at den støjdæmpende teknologi henter strøm fra iPhones batteri.

Ledningen er betrukket med et særligt Libratone-tekstil og har indbygget mikrofon til at tage imod opkald. Ørestykkerne er lavet af formstøbt gummi. Hovedtelefonerne fås i fire farver og vil være på hylderne til oktober til en pris på 1.399 kroner.

Libratone Q Adapt On-Ear kan bruges med Bluetooth.
Libratone Q Adapt On-Ear kan bruges med Bluetooth.
Q Adapt On-Ear

Q Adapt On-Ear (ovenfor. red.) er traditionelle hovedtelefoner, der bæres på ørerne. De tilsluttes via Bluetooth. Hovedtelefonerne er udstyret med et toch-panel til betjening af CityMix, playback og opkald. Her kan man også aktivere Libratones Hush-funktioner, der med en håndbevægelse dæmper lyden og fjerner støjreduktionen, så man kan høre omgivelserne uden at fjerne hovedtelefonerne.

Et sæt sensorer registrerer når hovedtelefonerne tages af, hvorefter både musikken og støjdæmpningen slukkes, så der spares batteri. Q Adapt On-Ear vil kunne fås i tre farver og koster 1.899 kroner. De rammer butikshylderne til oktober.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.