×
GadgetsTophistorie

Kommende iPad Pro OLED får måske M4 chip

Apple forventes at lancere en iPad Pro med OLED skærm den 7. maj, men nu rygtes den også at få en M4 chip med fokus på AI.

Den 7. maj går det løs, hvad angår nye iPads – nu tyder rygterne på, at vi ser en iPad Pro med M4 chip.

Apple forventes nemlig at præsentere nye iPads om en uges tid, herunder en iPad Pro med OLED skærm. Nu peger et nyt rygte desuden på, at den nye iPad Pro bliver udstyret med en M4 chip.

M4 chippen siges at have et stort fokus på kunstig intelligens, altså AI, hvilket hænger godt sammen med rygterne om fokus på AI i iOS 18 og iPadOS 18. iPad Pro OLED bliver tilgængelig to størrelser – 11″ og 12,9″ Desuden rygtes den at blive den tyndeste iPad Pro nogensinde, takket være et smalt og avanceret OLED-panel.

Ny Apple Pencil?

Under eventet siges det også at Apple vil introducere næste generation af Apple Pencil, ifølge Bloomberg. Opgraderinger såsom haptisk feedback og en sensor der registrerer om du trykker på pennen, siges at være de største nyheder.

Apples iPad-event løber af stablen om en lille uges tid, den 7. maj.


Læs også: Snapdragon X tager kampen op mod Apples M chips

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.