×
TeknologiTophistorie

Laveste elpris i mere end halvandet år

I dag er der gratis strøm i 7 ud af døgnets 24 timer. Faktisk kommer dagens elpris ikke over 0,06 kr,. selv når den er på sit højeste.

I dag rammer din elpris det laveste niveau i et år og syv måneder. Det viser tal fra app’en Elberegner. Det er første gang siden 5. april 2021, at prisen på elektricitet har været så lav.

Allerede i sidste uge kunne vi meddele, at elprisen nærmer sig normalt vinterniveau, efter et 2022 der har budt på flere rekorder. Rekorder for højeste priser, forstås. Det er denne udvikling, vi fortsat nyder godt af. Faktisk er strømmen omtrent 98 procent billigere end samme dag sidste år.

Dyrest bliver strømmen mellem klokken 16.00 og 19.00, hvor den kommer til at ligge på mellem 0,04 og 0,06 kroner. Det er den rå elpris der er tale om, så selvom selve strømprisen nærmest er gratis, så kommer faste skatter og afgifter samt udgifter til elselskabet oveni.

En stærk kontrast til de grumme augustdage, hvor en kilowatt-time kostede mere end 6 kroner.

Elpris
Grafen viser gennemsnitsprisen pr. dag i kr./kWh frem til i dag, hvor gennemsnitsprisen er henholdsvis 0,02 kr. i Vest- og 0,03 kr. i Østdanmark.

Du kan følge dagens elpris time for time på websiden elberegner.dk.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.