fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Lego fejrer jubilæum med vild Batmobil

Lego fejrer 30-års jubilæet for Tim Burtons Batman-film med en utrolig samlerudgave af Batmobilen. Hermed skrevet på ønskesedlen.

I år er det 30 år siden at Tim Burtons Batman-film fik premiere i biograferne. Den med Michael Keaton som Batman og Jack Nicholson som Jokeren. Det fejrer Lego med udgivelsen af en ren lækkerbisken for både Batman- og Lego-fans, nemlig en imponerende replika af den kappeklædte hævners Batmobil, komplet med roterende stand, så den kan vises frem fra alle vinkler.

Sættet består af mere end 3.300 klodser og når den er samlet, står Batmobilen mere end 60 centimeter lang, 22 centimeter bred og 12 centimeter høj. Lego fortæller, at sættet er smækfyldt med autentiske kendetegn: cockpittet har skydelukning og omløbende forrudeelement, to skjulte maskingeværer med pop op-funktion, der aktiveres ved at dreje turbineudstødningen, samt dekorative gribekroge på hver side af køretøjet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der medfølger tre minifgurer af henholdsvis Batman, Jokeren og Vicki Vale – og så vidt jeg kan bedømme er de tre figurer helt unikke for dette sæt. Fik jeg nævnt, at der medfølger en stander, der kan rotere, så bilen kan vises frem fra alle sider? 😉

Lego lancerer meget passende deres Batmobil på Black Friday den 29. november, men Lego har naturligvis gjort det muligt at tilføje den til ønskelisten på hjemmesiden allerede. Sættet koster den nette sum af 1.899 kroner … Herunder en række billeder af vidunderet (klik for større udgaver):

Back to top button