×
GadgetsTophistorie

Leica lancerer vild kamera-telefon – men kun i Japan

Leica har lanceret en vild kamera-telefon med navnet Leica Leitz Phone 1, men den bliver dog kun tilgængelig i Japan.

Leica, der nok mest er kendt for deres kameraer, har netop lanceret en vild kamera-telefon med navnet Leica Leitz Phone 1. Den bliver dog kun tilgængelig i Japan.

Den tyske kameraproducent Leica, har samarbejdet med flere smartphone-producenter over de seneste år, men virksomheden har aldrig lanceret en telefon under sit eget navn. Det ændrer sig nu med Leitz Phone 1. Dette er den første smartphone, der ikke kun har et Leica-kamerasystem, men hvor også Leica sætter sit præg på designet af telefonen.

Når det kommer til kameraet har Leica ikke satset på mange sensorer, som ellers er trenden. Leitz kommer med en enkelt, men enorm 1″ kamerasensor på 20MP – den største sensor i en telefon. Der medfølger også en magnetisk linse-beskytter til kameraet.

Specifikationerne er også i top, med en 6,6-tommer OLED-skærm med en opløsning på 2.730 x 1.260 pixels, samt en 240 Hz adaptiv opdateringsfrekvens. Leica Leitz drives af Qualcomms top-of-the-line Snapdragon 888-processor, sammen med 12 GB RAM og 256 GB lagerplads. Lagerpladsen kan desuden udvides med microSD-kort på op til 1 TB. Telefonen ankommer med Android 11 tilpasset af Leica, en IP68-certificering og et stort 5.000 mAh batteri.

Leica Leitz Phone 1 lanceres som sagt kun i Japan i juli, til en ret heftig pris på 187,920 yen, hvilket er omkring 10.500 danske kroner.


Læs også: Next-gen Sony PS VR-headset lanceres i slutningen af 2022

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.