×
Gadgets

LG klar med intelligent højttaler

LG ThinQ er den første intelligente højttaler, der kan håndtere tabsfri audio.

Det lader til, at 2018 bliver året, hvor de intelligente højttalere virkelig banker igennem; senest har LG annonceret, at de melder sig ind i kampen med LG ThinQ, der grundlæggende er en Google Home-højttaler, lavet af LG i stedet for Google. Den store forskel, hævder LG, er i lydkvaliteten, der skulle være i premium-klassen.

Tabsfri audio

LG ThinQ kan nemlig bryste sig af at blive den første intelligente højttaler, der kan håndtere lossless musikfiler i høj kvalitet. LG har indgået et samarbejde med hifi-eksperten Meridian Audio og LG ThinQ er den første frugt af det partnerskab.

Gift med Google

I modsætning til f.eks. Sonos, der fungerer med både Alexa, Siri og Google Assistant har LG valgt at indgå ægtepagt med sidstnævnte. LG og Google har samarbejdet om højttaleren, så integrationen af Google Assistant burde være helt problemfri.

ThinQ-højttaleren lanceres på CES-messen i Las Vegas i den kommende uge, hvor der kommer flere informationer om specifikationer, pris og lanceringsdato.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.