GadgetsTophistorie

LG laver batteridrevet mundbind

LG har præsenteret et batteridrevent mundbind med to indbyggede blæsere, der skal gøre det nemmere at trække vejret.

Hvis du ikke har noget imod at gå rundt og ligne Bane fra Dark Knight Rises, har du nu mulighed for at få et mundbind, der skal gøre det noget nemmere at trække vejret. LG står bag PuriCare Wearable Air Purifier, der er et batteridrevet mundbind med to indbyggede blæsere.

Luften køres gennem to rensende H13 HEPA-filtre, der naturligvis kan udskiftes. Masken renser både den luft, der inhaleres og den luft der pustes ud, oplyser LG.

En sensor sørger for, at blæserne ikke er aktive med mindre der åndes i masken. Ventilatorernes hastighed øges automatisk for at hjælpe luftindtag og bremses for at reducere modstanden ved udånding for at gøre vejrtrækning ubesværet.

Her ses LG’s aktive mundbind med filtre og blæsere.

Masken ser ikke just behagelig ud, men LG forsikrer, at den er ergonomisk designet ”baseret på omfattende analyser af ansigtsforme”. Designet skulle gøre det muligt at bære masken komfortabelt i timevis. Et 820 mAh-batteri sørger for op til otte timers drift i lav tilstand og to timer på høj tilstand.

Det medfølgende opbevaringsetui, hvor masken parkeres når den ikke er i brug, er desuden udrustet med UV-LED-lys der kan slå bakterier ihjel. Etuiet oplader også masken og sender automatisk besked til LG ThinQ app’en (iOS og Android) når filtrene skal skiftes. LG fortæller også, at alle maskens dele er udskiftelige og genbrugelige, så den er så miljøvenlig som overhovedet mulig.

LG oplyser desværre hverken prisen eller præcis hvornår masken bliver tilgængelig, men siger blot, at den vil komme til “udvalgte markeder” i løbet af fjerde kvartal.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.