×
Gadgets

Libratone klar til infight med B&O

Libratone er langt om længe klar til dansk lancering af de tre nye transportable Bluetooth-højttalere, som vores udsendte så på CES Asia i foråret. Med højttalerne går Libratone både funktionelt og prismæssigt i kødet på Sony, Bose og – ikke mindst – B&O Play. Sidstnævnte er højaktuel med burgerbollen A1, som vi anmeldte i det seneste nummer af iNPUT.

I virkeligheden er der kun to nye Libratone-højttalere: ONE og TOO. Men ONE-modellen fås i to varianter, ONE Click og ONE Style, der har forskelligt tilbehør.

For tilbehør er nøgleordet for ONE-modellen, der er en firkantet sag, der er pakket ind i en gummiramme. Rammen kan skiftes og udrustes med forskellige håndtag; i skrivende stund en bærerem og en lås/krog, der gør det muligt at hænge højttaleren på f.eks. et cykelstyr. ONE Click-udgaven leveres med både bærerem og krog, mens ONE Style leveres i en tredje ramme med indbygget håndtag. Begge varianter sælges for 1.499 kroner.

Den anden – eller tredje – højttaler er Libratone TOO, der har form som en vandflaske og passer f.eks. ned i siden på mange rygsække. Den er noget mindre end ONE og sælges for 1.199 kroner.

Alle højttalerne fås i tre farver, nemlig Graphite Grey, Cloudy Grey og Caribbean Green. Flere specs kan ses nedenfor.

Vi anmelder Libratone ONE Click i det næste nummer af iNPUT, som udkommer i starten af juli.

Libratone blev i 2014 solgt for et trecifret millionbeløb til en asiatisk investorgruppe – og siden er der sket ting og sager. Den originale ledertrio er ude af virksomheden og samtlige produkter fra før overtagelsen er hevet af hylderne til fordel for nye modeller. I januar kom en redesignet multirumsudgave af den populære Libratone Zipp og CEO Jan McNair lover iNPUT, at der kommer flere produkter på hylden allerede i år. Han vil ikke komme nærmere ind på hvilke, men i forhold til den første kollektion mangler der stadig en soundbar i Libratones udvalg.

• På Libratone ONE CLICK kan den støddæmpende ramme med et enkelt klik udskiftes med et håndtag i toppen eller en lille lås/krog, så man kan hænge den på et cykelstyr, en krog på badeværelset eller lignende
• To Libratone bluetooth-højttalere kan linkes, og dermed give en endnu større musikoplevelse. Inden for nærmeste fremtid vil det også blive muligt at linke til ZIPP og ZIPP MINI
• Speakerphones – bluetooth-højtalerne kan bruges som speakerphones, så man kan besvare et opkald via højtaleren
• Vandafvisende – selv hvis regnen kommer, kan der lyttes til musik
• Batterilevetid på mindst 12 timer
• Unik 360° FullRoom™-teknologi, så den store lyd kan glæde en stor gruppe
• Muligt at koble to enheder til den samme bluetooth-højttaler, så brugerne kan skiftes til at sætte musik på
• Betjenes enten via Libratones app eller touchpanelet på højttaleren
• Speakerphone

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.