fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Libratone klar til infight med B&O

Libratone er langt om længe klar til dansk lancering af de tre nye transportable Bluetooth-højttalere, som vores udsendte så på CES Asia i foråret. Med højttalerne går Libratone både funktionelt og prismæssigt i kødet på Sony, Bose og – ikke mindst – B&O Play. Sidstnævnte er højaktuel med burgerbollen A1, som vi anmeldte i det seneste nummer af iNPUT.

I virkeligheden er der kun to nye Libratone-højttalere: ONE og TOO. Men ONE-modellen fås i to varianter, ONE Click og ONE Style, der har forskelligt tilbehør.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For tilbehør er nøgleordet for ONE-modellen, der er en firkantet sag, der er pakket ind i en gummiramme. Rammen kan skiftes og udrustes med forskellige håndtag; i skrivende stund en bærerem og en lås/krog, der gør det muligt at hænge højttaleren på f.eks. et cykelstyr. ONE Click-udgaven leveres med både bærerem og krog, mens ONE Style leveres i en tredje ramme med indbygget håndtag. Begge varianter sælges for 1.499 kroner.

Den anden – eller tredje – højttaler er Libratone TOO, der har form som en vandflaske og passer f.eks. ned i siden på mange rygsække. Den er noget mindre end ONE og sælges for 1.199 kroner.

Alle højttalerne fås i tre farver, nemlig Graphite Grey, Cloudy Grey og Caribbean Green. Flere specs kan ses nedenfor.

Vi anmelder Libratone ONE Click i det næste nummer af iNPUT, som udkommer i starten af juli.

Libratone blev i 2014 solgt for et trecifret millionbeløb til en asiatisk investorgruppe – og siden er der sket ting og sager. Den originale ledertrio er ude af virksomheden og samtlige produkter fra før overtagelsen er hevet af hylderne til fordel for nye modeller. I januar kom en redesignet multirumsudgave af den populære Libratone Zipp og CEO Jan McNair lover iNPUT, at der kommer flere produkter på hylden allerede i år. Han vil ikke komme nærmere ind på hvilke, men i forhold til den første kollektion mangler der stadig en soundbar i Libratones udvalg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

• På Libratone ONE CLICK kan den støddæmpende ramme med et enkelt klik udskiftes med et håndtag i toppen eller en lille lås/krog, så man kan hænge den på et cykelstyr, en krog på badeværelset eller lignende
• To Libratone bluetooth-højttalere kan linkes, og dermed give en endnu større musikoplevelse. Inden for nærmeste fremtid vil det også blive muligt at linke til ZIPP og ZIPP MINI
• Speakerphones – bluetooth-højtalerne kan bruges som speakerphones, så man kan besvare et opkald via højtaleren
• Vandafvisende – selv hvis regnen kommer, kan der lyttes til musik
• Batterilevetid på mindst 12 timer
• Unik 360° FullRoom™-teknologi, så den store lyd kan glæde en stor gruppe
• Muligt at koble to enheder til den samme bluetooth-højttaler, så brugerne kan skiftes til at sætte musik på
• Betjenes enten via Libratones app eller touchpanelet på højttaleren
• Speakerphone

Back to top button