×
Gadgets

Libratone lancerer to nye modeller

Libratone lancerede i sidste uge en nye serie ultratransportable højttalere på CES ASIA-messen. Men indtil videre er den nye GO-serie kun tiltænkt det asiatiske marked.

Serien består af den lille GO ONE og den endnu mindre GO TOO. Væk er det ultrabløde stof fra de første modeller, og istedet er højttalerne beklædt med samme stof som Libratone ZIPP. Siderne er beklædt med solidt gummi, der også dækker diverse stik.

Den mindste Libratone TOO er også udstyret med et net af gummi, der kan beskytte yderligere mod slag. Vi har ikke mange detaljer om højttalerne (men dog en fin brochure på kinesisk). Vi ved at det er genopladelige batteridrevne Bluetooth-højttalere, der så vidt vides ikke har WiFi.

GO ONE kan også udstyres med en række forskellige bærehåndtag, alt efter om man vil have den i bæltet, over skulderen eller på en helt tredje måde. Det er ikke umiddelbart nemt at bedømme lydkvalitet på et messegulv, men ud fra det, vi hørte, var lyden ganske god størrelsen taget i betragtning.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.