×
GadgetsTophistorie

Loewe og Mbappé laver party-højttaler

Med 100W forstærker og blåstempling af fodboldikonet Kylian Mbappé lægger Loewes nye højttaler op til fest på græsplænerne.

Er du på udkig efter en højttaler, der kan spille op til dans i den lokale park, men stadig er til at fragte rundt uden at frygte for ryggen, har tyske Loewe et bud. De har netop lanceret en ny Bluetooth-højttaler sammen med den franske fodboldspiller Kylian Mbappé.

Med en 100W klasse-D forstærker ombord behøver du ikke bekymre dig for, om Loewe We. Hear pro x Kylian Mbappé kan levere underholdningen. Der medfølger endda en skulderem, så højttaleren er nem at få med rundt.

Forstærkeren driver en række full-range højttalere og passive basradiatorer, og lydtuningen er naturligvis lavet af Loewes eget lydteam. Hvis du mener, ​​du kan gøre det bedre, kan den berøringsfølsomme lydstyrkeskyder også justere bas og diskant på enheden.

Loewe We. Hear pro x Kylian Mbappé har en IPX6-certificering, så du ikke behøver at gå i panik, hvis der kommer lidt regn. Det indbyggede batteri giver op til 20 timers musikafspilning og højttaleren lades op igen på to timer via USB-C.

Kylian Mbappé

Af andre fikse funktioner kan nævnes muligheden for at fungere som powerbank, der kan oplade andre enheder. Og har du mange venner med samme højttaler, kan I parre op til 13 af dem sammen i et netværk, så der virkelig bliver fest.

Jeg havde mulighed for at lytte til den nye højttaler ved et pre-launch event for et par uger siden og var imponeret over både byggekvalitet og udseende. Lyden var svær at bedømme, men umiddelbart var den stor og tilfredsstillende.

Prisen er dog også stor. Højttaleren kan købes for 2.699 kroner på Loewes hjemmeside, hvor der også findes mere info.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.