Gadgets

Ny MacBook Air 2020 – dobbelt så hurtig og nyt keyboard

Apple er klar med en væsentlig opgradering af sin MacBook Air serie med MacBook Air 2020 - hurtigere og med bedre tastatur

På trods af coronavirus og alle de mange udfordringer det giver, har Apple i dag lanceret to nye produkter – en iPad Pro med nyt keyboard med trackpad, og så en ny MacBook Air 2020, der bliver væsentlig hurtigere end forrige generation, men det er ikke det vigtigste; den får et meget bedre keyboard.

Nyt Magic Keyboard er væsentlig bedre

Vi anmeldte sidste år den nye MacBook Pro 16″, og en af de vigtigste forbedringer på den var dens nye keyboard, der både er mere behageligt at skrive på og samtidig (formentlig) er mere robust. Forrige generation af keyboards har været kritiseret ganske voldsomt, så det er godt at vide, at Apple nu er ved at udskifte hele linjen af MacBooks, og det lader til, at alle får de nye keyboards.

Mere hukommelse

Den forrige generation af MacBook Air havde kun 128GB hukommelse i den mindste udgave. Det er ikke nok, så Apple skruer nu op til 256GB i stedet. Vel at mærke uden at prisen stiger, for den nye MacBook Air 2020 koster fra 8.999 kr. Du kan opgradere helt op til 2TB – men så stiger prisen også voldsomt.

Op til dobbelt så hurtig

Den nye MacBook Air 2020 har også fået et boost på hastigheden med den 10. generation af Intel Core processorerne – helt op til Core i7 med 1,2GHz – og for første gang fire kerner. Den billigste version til 8.999 kr. har en 1,1GHz Core i3 processor – men for 11.699 kr. får du en quadcore i5 processor – og dertil 512GB hukommelse i stedet for de 256 der følger med den “billige” version.

Apple MacBook Air kan købes fra næste uge. Du kan læse hele pressemeddelelsen her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.