GadgetsTophistorie

MacBook Pro med M2 Pro og M2 Max chip kommer til efterår

Ny 14" og 16" MacBook Pro kommer efter sigende til efterår, med M2 Pro og M2 Max chippen.

Apples nyeste M2-chip blev præsenteret sidste måned, sammen med den helt nye MacBook Air og 13″ MacBook Pro, under WWDC-konferencen. Stærkere udgaver af M2-chippen kan dog allerede lande senere på året i 14″ og 16″ MacBook Pro-modellerne, hvis det står til Bloomberg.

Ligesom M1-chippen kontra M1 Pro/M1 Max, forventes det, at M2 Pro/M2 Max bygger oven på teknologien fra M2, men med flere CPU- og GPU-kerner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge Mark Gurman fra Bloomberg, vil Apple have fokus på grafikydelsen i de kommende chips.

Look for much of the focus to be on the graphics side, just like with the standard M2.” Lyder det fra Mark Gurman.

Både 14″ og 16″ MacBook Pro blev introduceret sidste år med et helt nyt design, så i år skal man ikke forvente de store visuelle ændringer i designet. Forskellen kommer primært til at lægge under hjelmen, med den kommende M2 Pro/M2 Max chip.

Lanceringen finder efter sigende sted i efteråret, men Apple kan blive tvunget til at udsætte lanceringen til foråret 2023 grundet den globale chipmangel, ifølge Bloomberg.


Læs også: Rygte: Galaxy Unpacked event afholdes den 10. august

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.