×
GadgetsTophistorie

Apple inviterer til “Scary Fast” event

Apple har inviteret til "Scary Fast" event i slutningen af oktober måned - denne gang kommer det til at handle om Macs.

Apple har inviteret til “Scary Fast” event i slutningen af oktober måned – denne gang kommer det til at handle om Macs.

Den 30. oktober afholder Apple nemlig et virtuelt/online event med titlen “Scary Fast”. Pga. tidsforskellen, starter eventet i Danmark faktisk først den 31. oktober, om natten.

Præcis hvad Apple præsenterer under eventet er uklart, men det kommer uden tvivl til at handle om Mac-computere. På Apples hjemmeside, kan man nemlig se et animeret billede, hvor Apple-logoet bliver til Finder-ikonet. Du kan også se det herunder:

Apple giver et hint om, hvad eventet kommer til at dreje sig om – nemlig Macs.

Introduktion af M3-chippen?

Rygterne går på en introduktion af M3-chippen, muligvis i forbindelse med nye MacBook Pro-computere, samt en opdateret iMac.

Vi bliver helt klart klogere på hvad Apple har gået rundt og arbejdet på, når eventet går i gang den 31. oktober kl. 1 om natten, dansk tid.


Læs også: Sony introducerer PlayStation 5 Slim

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.