×
GadgetsTophistorie

Nydesignet MacBook Pro med Apple Silicon lanceres til sommer

Ifølge et nyt rygte, lancerer Apple en nydesignet MacBook Pro, med næste-generation Apple Silicon til sommer.

Apple planlægger at lancere nye 14″ og 16″ MacBook Pro-modeller med en forbedret version M1-chippen. Hvorvidt chippen hedder M1X, M2 eller noget tredje, er uvist. De nye MacBooks forventes at blive lanceret til sommer, ifølge en rapport fra Bloomberg.

Den nye Apple Silicon chip siges at omfatte en 10-kernet CPU, med otte højtydende kerner og to energieffektive kerner. Grafikchippen kommer i to udgaver. Den ene version er udstyret med 16 kerner, mens den anden rummer hele 32 kerner.

En af de helt store visuelle ændringer, bliver et redesign af den ydre skal. Her forventes det, at de nye MacBook Pro-modeller har flere flere porte, end de nuværende modeller. Ifølge Bloomberg, får de kommende MacBooks Pros en HDMI-port, SD-kortlæser og den gode gamle MagSafe opladningsport.

Den næste generation Apple Silicon chip siges også at understøtte op til 64 GB RAM, sammenlignet med det nuværende maksimum på 16 GB i M1 chippen. Den nye chip siges også at understøtte flere Thunderbolt-porte end tidligere.

Senere på året vil Apple også lancere en ny Macbook Air og en helt ny Mac Pro. En high-end Mac Mini, samt en større iMac er også på tegnebrættet, nævner Bloomberg.

Apple har ikke kommenteret på rygtet, så det skal selvfølgelig tages med et gran salt.


Læs også: Warner Bros og HBO fusionerer med Discovery

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.