fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Medie: AirPods Pro kommer inden for to uger

AirPods Pro med aktiv støjdæmpning bliver lanceret inden udgangen af oktober måned, hævder et kinesisk medie.

Ifølge mediet China Economic Daily vil Apple lancere den tredje inkarnation af AirPods under navnet AirPods Pro ved udgangen ad denne måned. Altså inden for to uger. Det vil betyde, at de ville være klar i butikkerne inden julesalget, hvor de trådløse hovedtelefoner gjorde sig særdeles godt sidste år.

Mediet citerer unavngivne kilder indenfor produktionen – og rygterne passer som fod i hose med tidligere spådomme. Allerede i april måned kunne Digitimes meddele, at AirPods 3 med aktiv støjdæmpning lander inden årets udgang. Også den pålidelige analytiker Ming-Chi Kuo har tidligere på året erklæret sin tro på, at der kommer nye AirPods inden jul.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I starten af oktober blev der fundet klare referencer til AirPods-hovedtelefoner med aktiv støjdæmpning i betaudgaven af iOS 13.2 – inklusive et ikon med en grafisk gengivelse af de nye hovedtelefoner. Et ikon, der minder en hel del om nedenstående billede, der angiveligt skulle være en prototype på AirPods 3 / Pro.

AirPods Pro

Der har også været rygter om, at Apple ville holde et efterårs-event, hvor de ville præsentere nye iPad Pro-modeller og den mytiske 16-tommer MacBook-computer.

Back to top button