Gadgets

Nye AirPods med støjdæmpning fundet i iOS 13.2 beta

De åregamle rygter om AirPods med aktiv støjdæmpning får ny næring efter et fund i den seneste iOS betaudgave.

Apple sendte i går betaudgaven af iOS 13.2 til udviklere og softwaren indeholderen grafikfil, der får de gamle rygter om et sæt AirPods hovedtelefoner med aktiv støjdæmpning til at blusse op igen. Ikke alene indikerer fundet, at hovedtelefonerne er på tegnebrættet, det afslører også hvordan AirPods’ene kommer til at se ud.

Ifølge websitet 9to5Mac er ikonet fundet i en komponent i systemet, der relaterer til Tilgængelighed, hvilket kunne tyde på, at de nye AirPods – ligesom de nuværende – vil fungere som en art høreapparater.

Det fremgår også at de nye AirPods vil have forskellige lyttetilstande, med og uden aktiv støjdæmpning, som kaldes for Focus Mode. De har modelkoden B298.

AirPods
Det afslørende ikon, som er gravet frem fra iOS 13.2.

Der spekuleres i, at de nye hovedtelefoner vil blive lanceret ved et event senere i oktober. Et event, hvor Apple også forventes at lancere en ny iPad Pro, en MacBook med 16-tommer skærm og – ikke mindst – Apple Tags.

Som en lille krølle på historien, så minder hovedtelefonerne på det fundne ikon en hel del om hovedtelefonerne på et billede, som SlashLeaks lækkede i sidste måned – og som hævdede, at det var en AirPods 3 prototype.

AirPods

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.