×
GadgetsTophistorie

Meta klar med nyt VR-headset: Quest 3

Meta Quest 3 er det nyeste VR-headset fra virksomheden bag Facebook, der bla. byder på et nyt design og 2x bedre grafisk ydelse over forgængeren.

I går løftede Mark Zuckerberg sløret for virksomhedens nye VR-headset: Meta Quest 3.

Nyt og tyndere design samt stærkere ydelse

Nogle af højdepunkterne er et nyt og markant kraftigere next-gen Snapdragon chipset, med mere end en fordobling af den grafiske ydevene, sammenlignet med forgængeren. Derudover har displayer også fået en højere opløsning og linserne er blevet skarpere.

VR-headsettet er ligeledes blevet 40% tyndere, sammenlignet med Quest 2. På fronten er der en dybde-sensor og fire kameraer, hvor to af dem er i farve – hvilket giver mulighed for pass-through og mixed-reality.

De nye “Touch Plus”-controllere byder desuden på et nyt og mere ergonomisk design, haptisk feedback og forbedret tracking.

Pris og lancering

Quest 3 lanceres til efteråret med 128GB lagerplads og en vejledende pris på 4399 kroner. En version med mere lagerplads kommer også.

Quest 3 er desuden kompatibel med de over 500 spil til Quest 2-headsettet. Flere spil er desuden på vej.


Læs også: Nye Mac-computere og AR/VR-headset lige om hjørnet

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.