×
GadgetsTophistorie

Nye Mac-computere og AR/VR-headset lige om hjørnet

Apples WWDC-konference er lige om hjørnet og ifølge Bloomberg, får vi bla. nye Mac-computere at se, samt det længe ventede AR/VR-headset.

Vi nærmer os så småt Apples årlige udvikler-konference WWDC, der afholdes den 5. juni – 9. juni i år. Eventet plejer at byde på en blanding af software- og hardwarenyheder, hvilket vi igen kan forvente i år.

Mark Gurman fra Bloomberg har desuden givet sit bud på, hvad vi kan forvente at se under konferencen.

Nye Mac-computere og software

Ifølge Gurman, kan vi se frem til introduktionen af flere forskellige Macs under eventet. En 15″ MacBook Air ventes at får sin debut med en M2-chip. Vi får altså ikke M3-chippen at se, før på slutningen af året.

Derudover går rygtet også på, at Apple vil introducere en helt ny Mac Pro, baseret på en M2 Ultra-chip – det bliver altså et farvel til efterhånden aldrende Intel-baserede Mac Pro. Til slut er der også snak om en opdateret iMac og Mac Studio med M2-chip.

Udover en række Mac-computere, får vi også en introduktion til iOS 17 og næste version af MacOS.

Apples AR/VR headset

Det efterhånden længe rygtede AR/VR headset fra Apple, muligvis med navnet “Reality Pro”, ventes endelig at blive introduceret under dette års WWDC-konference. Headsettet siges dog primært at være tiltænkt udviklere, hvor prisen ligeledes forventes at være i den høje ende.

Læs mere om headsettet her: Apples VR-headset kræver separat batteripakke

Se med den 5 juni

Apples WWDC-keynote afholdes den 5. juni kl 19:00 dansk tid, og den vil blive streamet på Apples website samt YouTube.


Læs også: Nothing Phone (2) introduceres i juli

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.