×
Gadgets

Microsoft er på vej med nye topmodeller

Siden Microsoft overtog Nokias mobildivision har de stort set kun lanceret telefoner i de lavere prisklasser – men det lader til, at softwaregiganten nu endelig har nyt til dem, der gerne vil have en mobiltelefon med topspecifikationer. Et læk på Twitter fra evleaks viser i hvert fald billeder af den nye telefon.

(Artiklen fortsætter under twitterindlægget)

https://twitter.com/evleaks/status/636690623714586624

Gode specifikationer

De to telefoner på billedet hedder henholdsvis Cityman og Talkman. Den bedste, Cityman, er født med Quad HD skærm, 3GB hukommelse og 32GB intern hukommelse. Den har en ottekernet processor, hvorimod dens lillebror Talkman skulle have en sekskernet processor. Det er derudover realistisk, at telefonerne bruger den nye USB-C teknologi, og i øvrigt også understøtter trådløs opladning.

Kan blive “rigtige” computere

Microsofts Windows 10 har gjort det muligt for telefoner at blive til små Windows computere, hvis man tilslutter mus, tastatur og en skærm. Det er faktisk lidt en revolution, der på sigt vil betyde at rigtigt mange vil kunne droppe at have andet end en telefon, man så kobler til eksterne enheder – det er formentlig også derfor, Microsoft har valgt at bruge USB-C.

Microsoft ventes at lancere de nye telefoner i løbet af oktober.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.