Teknologi

Microsoft går i kødet på Chrome OS med Windows Lite

Medie hæver at Microsoft bygger på Windows Lite til små enheder og skal konkurrere direkte mod Googles Chrome OS.

En artikel fra it-mediet Petri hævder at Microsoft arbejder på en udfordrer til Googles stadig mere populære Chrome OS – en nedbarberet version af Windows, der muligvis bare kommer til at hedde “Lite”.

Ifølge mediet er der adskillige referencer til Lite i nyere Windows-betaudgaver og -SDK’er og alle disse krummer er med til at give det samlede billede, at Microsoft bygger på noget helt nyt.

Artiklen fortsætter efter annoncen


Artiklen fortsætter efter annoncen

 
Petri skriver, at Lite ikke bliver et styresystem der vil kunne købes i butikkerne. Det skal udelukkende bruges på lette always-on-enheder, og Microsoft vil differentiere Lite fra Windows ved at bygge en helt ny brugerflade.

Styresystemet skal muligvis bruges i Project Andromeda – den foldbare Surface-phone som Microsoft angiveligt stadig arbejder på. Rygterne siger også, at Microsoft arbejder på en anden foldbar enhed med en større skærm en Androma, kaldet Project Centaurus.

Mediet forventer at Microsoft vil introducere Lite i efteråret 2019.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.