×
Gaming

Minecraft – nu med papegøjer! Ny udvidelse udsat til onsdag

Opdateret 2. juni:

Nathan Adams også kendt under navnet “Dinnerbone” har netop skrevet på Twitter, at udvidelsen er udsat til tidligst onsdag:

Original artikel:
Selv om Minecrafts skaber har forladt dem (og tilsyneladende lever et ensomt men velhavende liv i Beverly Hills), så arbejder folkene i svenske Mojang stadig støt og roligt videre med nye opdateringer til det populære spil.

World of Color Update

Således har seneste opdatering længe været i test og er altså nu endelig klar. Opdateringen hedder World of Color Update eller Minecraft 1.12, og bliver tilgængelig på fredag. Opdateringen byder på nye blokke og et farverigt nyt dyr at tæmme.

Opdateringen indeholder:

  • Nye farvede blokke – Concrete (beton) og Glazed Terracotta.
  • Concrete powder
  • Flottere farver på Wool og bannere.
  • Muligheden for at farve sin seng (i 16 farver)
  • En fortæller, der kan læse chatten højt (Ctrl+B for at aktivere)
  • Illusioner, som er en ny Illager (ond villager der holder til i Woodland Mansions)
  • Nye lyde
  • Parrots (papegøjer) i rød, limegrøn, blå, cyan og grå.

Nye blokke og nye kreative muligheder

Betonen laves af Sand og Gravel (og evt. farve) og Terracotta i forskellige farver og mønstre får man ved at brænde Terracotta, der er det nye navn for de tidligere lerblokke (Hardened Clay). Betonpulveret opfører sig som sand, men bliver solidt, når det kommer i berøring med vand – det er den første blok, der opfører sig sådan, hvilket giver nogle nye muligheder i spillet.

Tamme papegøjer

Papegøjerne holder til i junglen og kan tæmmes ved hjælp af frø. En tæmmet papegøje kan sidde på spillerens skulder – har man en jukebox i nærheden af sine papegøjer, så danser de.

Minecraft blev lanceret i 2009 og blev længe ikke betragtet som egentlig færdigt, selv om det var absolut spilbart og hurtigt blev populært. Selv efter at spillet blev ”færdiggjort” (version 1.0) har udviklingen af spillet fortsat.

I 2014 solgte Minecrafts skaber Notch (Markus Persson) spillet og sit spilstudie til Microsoft for omkring 16,5 milliarder kroner og har siden trukket sig tilbage til det behagelige (formoder vi) rigmandsliv. Men flere af de folk, der har sluttet sig til Mojang gennem årene, arbejder stadig videre med spillet under Microsofts ledelse.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.