fbpx

 

 

 

 

Teknologi

MobiLimb: Giv din mobil en finger

Og nej, det er ikke den midterste finger - men en robotfinger produceret af franske MobiLimb

Det er en af de ting, hvor man tænker “det måtte jo komme”. En robotfinger monteret på en mobiltelefon. Eller nej, vi har faktisk nok aldrig tænkt, at det måtte komme – men det måtte det så alligevel. Et fransk forskerhold og firmaet MobiLimb – det hedder firmaet bag, selvfølgelig – står bag opfindelsen, der giver telefonen helt nye muligheder. Robotfingeren monteres i telefonens USB-C eller Lightningport, hvorfra den får strøm, og så er det bare derudaf med spændende funktionalitet…

Kommer kravlende

Eksempelvis kan telefonen, ved en bevægelse, der bedst kan beskrives som noget fra en gyserfilm, kravle hen over bordet til dig. Den vil også kunne give dig et kælent feedback når kæresten sender en hjerteemoji. Og den kan “klædes ud” som en menneskelig finger – du ved, i tilfælde af, at du vil have den der ekstra lækre følelse på håndleddet. Her stopper vores fantasi, men hvis du er typen der har en hjerne af den type, kan du sikkert også komme på andre… Funktionaliteter. I det mindste kan fingeren også holde telefonen oprejst på bordet så du kan se video på den – det er da en smule mindre creepy.

Artiklen fortsætter efter annoncen

MobiLimb har ikke givet en lanceringsdato endnu, men prototypen er færdigudviklet, så der er ikke så længe til. Måske vi bare skal håbe, det aldrig sker.

Back to top button