GadgetsTophistorie

Modtog en Google Pixel 7 Pro ved en fejl

Amerikansk kunde bestilte en Pixel 6, men fik i stedet en fungerende Pixel 7 Pro prototype.

Google har ikke den bedste historik, når det handler om at holde nye produkter hemmelige. Her er den dog helt gal, hvis man skal tro et opslag på Twitter. En amerikansk onlinekunde bestilte en brugt Pixel 6-telefon, men fik angiveligt tilsendt en prototype på Pixel 7 Pro-telefonen i stedet. En telefon, der endnu ikke er udkommet.

Om historien er sand, kan man ikke vide med sikkerhed, men fyren har offentliggjort adskillige billeder af telefonen. Nu spekuleres der i, om det er et stunt Google har orkestreret for at skabe omtale.

Efter at have undersøgt den besynderlige telefon, han fik tilsendt, stod det klart, at det var en Pixel 7 Pro. I indstillingerne kan man godt nok se, at enhedsnavnet er “Cubot Cheetah 2”. Men det er en seks år gammel telefon som ikke bærer den mindste lighed med den tilsendte telefon.

Google har sandsynligvis givet den samme navn som en ældre telefon for at “camouflere” dens fodspor på nettet.

Efter at billederne kom på nettet i aftes – og efter at Marques Brownlee delte dem – gik det stærkt. Google fik lynhurtigt låst telefonen, så den ikke længere kunne tændes. Men efter den korte tid, han havde med Pixel 7 Pro, kunne han afsløre, at kameraet var “fantastisk”.

Det fremgår ikke, hvorfra telefonen blev bestilt.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.