×
Gadgets

Moto G5 – budgetmodel med Google Assistant

BARCELONA: Med sine seneste modeller i Motorola Moto G-serien vil Lenovo hæve barren for budgetsmartphones. G5 og G5 Plus er pakket ind i premium metal og aluminium og vil være udrustet med den seneste Android-version, 7.0 Nougat, ligesom de begge vil have Google Assistant indbygget.

Ifølge en frisk, global undersøgelse er metal det materiale, som brugerne finder mest attraktivt til konstruktion af smartphones. Ifølge samme undersøgelse er et godt batteri en af de mest eftertragtede funktioner. Batterierne i både Moto G5 og Moto G5 Plus skal holde hele dagen og kan hurtigoplades, så de giver flere timers batteritid efter blot få minutters opladning, lover Lenovo.

Moto G5 har en skærm på 5 tommer, mens storebror Moto G5 Plus har en skærmstørrelse på 5,2 tommer. Begge har en opløsning på 1920 x 1080 (Full HD). G5 drives af en Snapdragon 430-processor, mens G5 Plus får den hurtigere Snapdragon 625, som også var at finde i Moto Z.

G5’erens kamera er en 13-megapixel f/2.0-model med såkaldt “phase detect” autofokus, og G5 Plus er bestykket med 12 megapixel f/1.7 med dual-fokus pixel. Den kan optage video i 4K-opløsning, mens G5 må nøjes med Full HD. Begge telefoner har et selfie-kamera på 5 megapixel.

Android 7.0 Nougat er installeret på begge modeller – og de har begge Google Assistant, selv om den funktion ikke var tilgængelig i de modeller vi så på Mobile World Congress.

Moto G5 har en anbefalet udsalgspris på 1.599 kroner og har salgsstart i Danmark d. 13. marts. Moto G5 Plus har en anbefalet udsalgspris på 2.299 kroner og bliver tilgængelig senere i foråret.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.