×
Gadgets

Ny Motorola One Zoom har fire kameraer – og koster kun 2.999 kr.

Motorola er klar med Motorola One Zoom, der har fire forskellige kameraer på bagsiden - deriblandt en vidvinkel og AI optimisering.

Motorola, der nu er ejet af Lenovo, er klar med en ny telefon kaldet Motorola One Zoom med hele fire kameraer på bagsiden – i øvrigt placeret i en firkant ligesom det vi venter på den kommende iPhone. Der er også blevet plads til et 4000 mAh batteri og 128GB indbygget hukommelse. Motorola holder også fast i fingeraftrykslæseren. Der er 4GB arbejdshukommelse.

Optisk zoom og OIS

Kameraet på bagsiden – eller rettere, kameraerne på bagsiden – er henholdsvis et zoomkamera med 3x optisk zoom og 10x digital zoom. Derudover er hovedkameraet 48 megapixel. Der er også et såkaldt ToF (time of flight) dybdekamera der skulle optimere dybdeskarphed.

Bagsiden har, udover kameraet, også et logo – eller rettere, det har en miniskærm der viser notifikationer, eller Motorola logoet. Med i kassen følger også en 18W oplader, der dog “kun” leverer 15W opladning. Noget mindre end konkurrenterne i topklassen, men på den anden side koster Motorola One Zoom også kun halvdelen af de dyre konkurrenter.

25 megapixel på forsiden

Udover det vilde kamera på bagsiden er der også blevet skåret hul til et højtopløseligt kamera på forsiden med 25 megapixel. Der er også plads til enten to simkort eller et simkort og et microSD kort – så har du ikke nok i de 128GB indbygget hukommelse, så er der altså mulighed for at udvide.

Lancering og pris

Motorola One Zoom kommer i to farver: Lilla og grå – men den lilla udgave kan købes via Amazon. Prisen bliver kun 2.999 kr., hvilket placerer telefonen i mellemklassen, rent prismæssigt. Den kan købes allerede fra i dag, d. 6. september.

Du kan læse mere hos Motorola her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.