fbpx

 

 

 

 

NetflixTophistorie

Netflix Games klar på iPhone og iPad

Netflix Games kommer til iOS i dag. Men rigide App Store-regler har tvunget Netflix til at tænke anderledes.

Det er en uge siden Netflix Games lancerede på Android-enheder, men i dag får iPhone- og iPad-brugere også adgang. Det fortæller Netflix i et tweet. Det er dog en noget spøjs løsning, Netflix har brugt, for at leve op til App Store-reglerne og gøre Apple glade.

Hvert enkelt spil skal nemlig hentes ned individuelt fra App Store, hvorefter der dukker en “bar” op i Netflix-app’en, hvorfra man angiveligt kan starte spillet direkte. Her kan man også klikke sig videre til App Store, hvor man kan hente andre spil.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De første spil, der er blevet tilgængelige, er Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hooops, Card Blast og Teeter Up. Alle spil er tilgængelige i dag i App Store og ser ud til at kræve et aktivt Netflix-abonnement.

Netflix Games
Skærmbillede fra Stranger Things 1984 viser, at man logger ind i spillet via Netflix.

Apple har ret rigide regler for sin App Store. Noget som EU har kraftig fokus på i disse måneder. Så sent som i sidste uge forsvarede Apples softwarechef, Craig Federighi, reglerne med, at App Store vil blive oversvømmet med malware, hvis der lukkes yderligere op.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button