NetflixTophistorie

Netflix hæver priserne i USA

Netflix hæver priserne i USA, så de svarer til de danske priser. Der er endnu ikke meldt ud om prisstigninger i andre områder.

Det er ikke mere end et års tid siden sidst, men Netflix hæver nu priserne igen. Amerikanere og canadiere må fremover sluge en prisstigning på omkring 11 procent på de tre tilgængelige abonnementstyper. Dermed lægger de amerikanske priser sig tæt op ad de danske.

Det er faktisk tredje gang på tre år at Netflix hæver priserne, så det ligner en årlig “begivenhed”. Det store spørgsmål er naturligvis, hvornår priserne næste gang hæves for danskerne. Der er dog endnu ingen udmeldinger om prisstigninger i andre områder.

Prisstigningen gælder i første omgang for nye abonnenter, men vil gradvist blive rullet ud til eksisterende abonnenter, oplyser Netflix på hjemmesiden.

Her er en oversigt over prisstigninger og de nuværende danske priser.

TypeFør-prisNu-prisDK pris
Basis8,99$9,99$79 kr.
Standard13,99$15,99$99 kr.
Premium17,99$19,99$129 kr.

Som det ses ligger basisabonnementet stadig under dansk niveau, mens Standard og Premium nu er stort set identiske med de danske priser.

Nyhedssiden 9to5Mac konkluderer, at et abonnement på Netflix nu koster fire gange så meget som et ditto på Apple TV+. Selv om det naturligvis er to meget forskellige streamingtjenester, er det alligevel bemærkelsesværdigt. Netflix er, helt uden sidestykke, den dyreste streamingtjeneste. Også herhjemme, hvis vi ikke tæller specielle sportsabonnementer med i ligningen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.