×
Netflix

Netflix kaster sig ud i pot-produktion

Der er mange steder i USA, hvor pot nu er lovligt. Så lovligt, at Netflix har kastet sig ud i et samarbejde om potplanteavl baseret på nogen af tjenestens populære shows.

The Netflix cannabis Collection

Den amerikanske streaminggigant hvis europæiske hovedsæde meget passende ligger i Holland, bliver ikke selv cannabis-producent eller forhandler, i stedet har Netflix indgået et samarbejde med en etableret producent om at lave seks særlige sorter under navnet The Netflix Collection.

The Netflix Collection kan ikke købes hos Netflix, men blev solgt ved en pop-up-begivenhed i West Hollywood, Los Angeles i weekenden kaldet Alternative Herbal Health Services. Og kun til kunder, der kunne fremvise et lægeattesteret kort, der beviste, at de måtte købe medicinsk cannabis.

Reklame for cannabis-komedien Disjointed

De 10 forskellige smagsvarianter blev hver lavet, så det passede til et af Netflix egenproducerede shows. Anledningen var den nye komedie ’Disjointed’, der har Kathy Bates i hovedrollen som en ejer af et cannabis-apotek. De tre første varianter er da også opkaldt efter de tre første af seriens episoder.

De tre første episoder – og cannabis-varianter – hedder Omega Strain, Eve’s Bush og Rutherford B. Haze. Disjointed havde premiere i fredags og har fået en blandet modtagelse og Alternative Herbal Health Services, hvor The Netflix Collection kunne købes, løb af stablen fra fredag d.25. til søndag d.27. august.

Seks smage til seks serier

Udover de ’Disjointed’-inspirerede varianter, kunne man købe Poussey Riot, inspireret af ’Orange Is The New Black’ og designet til ”at slappe af med en ven, snakke og lave tossede dumme vitser”, Banana Stand Kush inspireret af ’Arrested Development’ og mest egnet til ”en stor gul joint” samt Peyotea 73 inspireret af ’Grace and Frankie’, som beskrives som en ”opløftende sativa hybrid”.

Der var tre varianter mere inspireret af ’Bojack Horseman’, ’Lady Dynamite’,  ‘Wet Hot American Summer: Ten Years Later’ og kannibalkomedieserien ‘Santa Clarita Diet’ som det loves ”virkelig vil give appetit.”

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.