×
NetflixTophistorie

Netflix har traileren klar til The Killer

Michael Fassbender er lejemorderen, som må tage kampen op mod sin arbejdergiver i David Finchers kommende actionthriller, The Killer.

Netflix har snart premiere på et af tjenestens helt store titler for i år. Nemlig actionthrilleren The Killer, der har Michael Fassbender i titelrollen.

Historien er baseret på en fransk tegneserie af Alexis Nolent (a.k.a Matz), der udkom første gang i 1998. Filmens historie centrerer sig om Michael Fassbenders unavngivne karakter, som efter et fejlslagent job søger hævn mod sine arbejdsgivere. En mission han indædt fastholder ikke er personlig.

På rollelisten ses førnævnte Michael Fassbender mens resten af hovedrollerne indtages af Charles Parnell, Arliss Howard, Tilda Swinton og Monique Ganderton.

Filmen er instrueret af David Fincher (Fight Club, Se7en og Gone Girl). Han har været i stald hos Netflix i en rum tid efterhånden, hvor han først var involveret i tv-serierne House of Cards og senere hen Mindhunter og Love, Death & Robots. Derimellem instruerede han også portrætfilmen Mank om tilblivelsen af Citizen Kane.

Manden der har omskrevet The Killer fra tegneserie til film er Andrew Kevin Walker. Han var ligeledes forfatter på David Finchers Se7en, der efterhånden har opnået klassikerstatus.

Se trailerne til The Killer

Premiere

The Killer har premiere på Netflix den 10. november. Filmen har i skrivende stund en bedømmelse på hele 89% positive anmeldelser på siden Rotten Tomatoes.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.