×
NetflixStreaming

Netflix lukker Luke Cage

Endnu en superhelt må lade livet på Netflix: Luke Cage har banket sin sidste forbryder på Netflix

Blot en uge efter Iron Fist blev droppet af Netflix har Luke Cage nu også fået kniven. Egentlig gik rygterne på, at Luke Cage ville blive fornyet med endnu en sæson, men det skete altså ikke – i stedet må den mørke superhelt nu se sig forvist fra Netflix.

Kun to sæsoner

Ligesom Iron Fist fik Luke Cage kun to sæsoner. Netflix og Marvel siger i en pressemeddelelse, at de er “taknemmlige for det arbejde showrunnerne, skuespillere og andre der arbejdede på Luke Cage har gjort for at bringe Harlems helt til live.”

Daredevil fortsætter

Nyheden om at serien er blevet lukket ned kom samtidig med, at Daredevil havde premiere på 3. sæson. Serien, der var den første af Defenders serie lavet i samarbejde med Disney er, sammen med Jessica Jones, den klart mest populære, og hverken Iron Fist eller Luke Cage har været i stand til at fænge seerne på samme måde. Om det er decideret dårlige streamingtal eller bare en prioritering af budgetterne, vides ikke – men faktum er, at serien ikke har fundet fodfæste på streamingtjenesten. Det er altså det, Netflix nu tager konsekvensen af. Du kan naturligvis fortsat se de to sæsoner med den hårdtslående Cage på Netflix. Disney ejer stadig rettighederne, så det er heller ikke udelukket, at den dukker op på deres kommende tjeneste i løbet af næste år.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.