NetflixTophistorie

Netflix sænker prisen i mere end 30 lande

Netflix sænker prisen i et forsøg på at lokke flere abonnenter i folden. Der rapporteres om prissænkningerne i 30 lande.

Netflix intensiverer jagter på betalende kunder i disse måneder. Der arbejdes for at begrænse kontodeling og nu melder BBC, at Netflix sænker prisen i 30 lande for at få flere abonnenter.

Priserne er allerede sat ned i Malaysia, Indonesien, Thailand, Filippinerne, Kroatien, Venezuela, Kenya og Iran. Altså både i Asien, Europa, Latinamerika, Afrika og Mellemøsten. Hverken USA, Danmark eller de øvrige Nordiske lande nævnes af Netflix.

Artiklen fortsætter efter annoncen

“Vi udforsker altid måder at forbedre vores medlemmers oplevelse på. Vi kan bekræfte, at vi opdaterer priserne på vores planer i visse lande,” siger en talsmand for Netflix til BBC.

Læs også: Sådan vil Netflix forhindre kontodeling.

Netflix opererer i mere end 190 lande. Sidste år afslørede tjenesten, at de havde mistet knapt en million abonnenter mellem april og juli måned. I januar meddelte de dog, at der var kommet flere abonnenter til i slutningen af 2022.

Det anslås, at Netflix har omkring 235 millioner betalende abonnenter.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.