×
NetflixTophistorie

Netflix udsætter tiltag mod kontodeling

Stramningen mod kontodeling er udsat til engang før juli. Årsagen er tilsyneladende tekniske udfordringer.

Kontodeling har længe været en sten i skoen på Netflix, der havde planlagt at rulle såkaldt betalt deling bredt ud i årets første kvartal. Det er nu blevet udsat til andet kvartal, hvilket vil sige inden udgangen af juni måned.

Allerede i februar måned blev betalt deling rullet ud til de første europæiske Netflix-brugere. Det var i Spanien og i Portugal. Herudover er det indført i Canada og New Zealand, ligesom der er betalt deling i en række sydamerikanske lande.

Hvad angår resultaterne af implementeringen i disse lande, siger Netflix, at de er tilfredse med resultaterne. Netflix fremhæver blandt andet, at reglerne har sikret en stigning i abonnementerne i Canada, skriver The Verge.

The Verge spekulerer dog i, om den stigning i stedet skyldes det nye annoncefinansierede abonnement. Denne løsning skulle have givet virksomheden øget indtægt per bruger, skriver streamingjournalist Janko Roettgers.

Præcis hvorfor Netflix trykker pause på tiltagene mod kontodeling oplyses ikke. Men Netflix CEO Greg Peters skal have udtalt, at de ønsker at bruge tid på at implementere en række forbedringer, som de burde have opdaget behovet for, i forbindelse med test af funktionen uden for USA.

Netflix ønsker blandt andet, at du skal kunne bruge din egen konto, når du er ude at rejse, og dermed er uden for din egen husstand.

Det vides ikke hvornår de nye tiltag rammer Danmark.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.