×
Disney+StreamingTophistorie

Nu strammer Disney+ grebet om kontodelere

Senest til september vil Disney+ have søsat våben, der lukker ned for kontodeling på streamingtjenesten.

Netflix har gjort det og nu kommer turen til Disney+. I et forsøg på at få flere betalende abonnenter vil tjenesten til juni tænde for nye værktøjer, der skal forhindre kontodeling. Det oplyser Disney CEO Bob Iger til The Verge.

I første omgang vil det blive effektueret i enkelte, udvalgte lande. Men senest til september vil begrænsningerne være rullet ud på samtlige markeder, fortæller han videre.

Helt konkret vil “suspekte brugere” modtage en pop-op besked, hvor de opfordres til at tegne eget abonnement. Om det sker hver gang, man åbner tjenesten, er uvist. Men lige som hos Netflix får kontoejeren mulighed for at tilføje ekstra medlemmer til nedsat pris.

Præcis hvad prisen bliver, er ikke oplyst.

Disney+ varslede allerede stramningerne i september sidste år.

Siden marts i år har nye og eksisterende abonnenter hos Disney+ måttet acceptere de nye vilkår for kontodeling.

Kampen mod kontodeling blev sat i værk efter en decideret kundeflugt fra streamingtjenesten, der mistede voldsomme otte procent af abonnenterne alene i andet kvartal sidste år. Det var tredje kvartal i træk, at Disneys kundetal krympede.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.