×
GamingTophistorie

Nintendo introducerer Switch med OLED-skærm

I går løftede Nintendo sløret for den nye Switch med en større 7″ OLED-skærm.

Nintendo er endelig klar med en ny Switch model med en 720p OLED-skærm, der er vokset fra 6,2″ til 7″. Den nye skærm skulle blandt andet give bedre farver, kontrast og sort-niveau.
Modsat nogle af rygterne der pegede på 4K-output i docken, forbliver opløsningen på 1080p (Full HD). Den interne hardware er også uændret, bortset fra 64GB lagerplads som standard, kontra 32GB.

Switch OLED er udstyret med en større og mere robust kick-stand, samt en ny dock med ethernet-indgang, for hurtig kablet netværksforbindelse. Ifølge Nintendo, er de indbyggede højtalere også blevet forbedret, hvilket skulle give en bedre lydoplevelse på farten. Batteriet yder det samme som den nuværende Switch, altså op til 9 timers brug. Grundet den større skærm, er Switch OLED en lille smule tungere og længere end før, med en vægt på 320 gram. Modellen kommer i to farvekombinationer ved lanceringen: sort med hvid dock og Joy-Cons, samt sort med rød og blå Joy-Cons.

  • Nintendo Switch med OLED-skærm

Den nye Switch byder på de samme tre måder at spille på, ligesom modellen uden OLED-skærm.

TV-tilstand
Her sættes enheden i docken, hvor man kan spille på fjernsynet i op til Full HD-opløsning med 60 fps.

Tabletop-tilstand
Placer enheden på et bord eller lignende, slå kick-standen ud og tag et spil med familien eller vennerne.

Håndholdt tilstand
I håndholdt tilstand er der rig mulighed for at opleve den nye 7-tommer OLED-skærm og de forbedrede højtalere.

Se traileren til Switch OLED herunder:

Nintendo Switch med OLED-skærm lander den 8. oktober til en pris på 350 dollars. Den eksakte danske pris er ukendt, men direkte omregnet giver det 2600 danske kroner.

Update d. 12. juli: Konsollen kan forudbestilles hos flere danske forhandlere nu, til en vejledende pris på 3.199 kroner.


Læs også: Motorola lancerer Edge 20-serien i slutningen af juli

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.