fbpx

 

 

 

 

GamingTophistorie

Ny Nintendo Switch med OLED-skærm er på trapperne

En ny Nintendo Switch med OLED-skærm og mulighed for 4K gaming er på trapperne, ifølge en rapport.

Nintendos kommende OLED Switch-model rygtes en lancering allerede så snart som september, med en officiel præsentation fra Nintendo, lige om hjørnet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rapporten stammer fra Bloomberg, der peger på, at Nintendo måske lancerer konsollen forud for E3-spilmessen, næste måned.

“Den nye konsol, der sandsynligvis vil være prissat højere end originalen på $299, kan blive annonceret inden E3-konferencen, der starter den 12. juni, for at give udviklerne mulighed for at fremvise deres fulde udvalg af Switch-spil ved den globale begivenhed. Den nye model vil blive solgt sammen med $199 Switch Lite, med standard Switch udfaset over tid.” Lyder det fra Bloomberg. Kilden bad om at være anonym, fordi planerne endnu ikke er offentlige.

Ifølge Bloomberg, vil Switch Lite altså stadig kunne købes, når den nye OLED-model lander. Den originale Nintendo Switch vil dog gradvist blive udfaset.
Præcise detaljer om prisen på den nye model er ikke blevet oplyst. Den vil sandsynligvis blive solgt til en højere pris end den originale version, der blev introduceret til $299, eller hvad der svarede til cirka 3000 kroner i Danmark. Dette er til dels på grund af OLED-skærmen, samt markant stærkere hardware.

Samsung skal efter sigende levere OLED-skærmen på 7″, mens Nvidia igen står får den interne hardware. Når konsollen er docket, kan den vise 4K på dit TV. Selve OLED-panelet forventes at have en lavere opløsning i HD eller FHD.


Læs også: OnePlus bekræfter Nord 2 ved et uheld

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button