Pixel
Gaming

Nintendo genopliver to klassikere til Switch

Donkey Kong og legendariske Sky Skipper rammer Switch-konsollen.

To bedagede, men populære titler, fra Nintendos arkadedage får i disse dage nyt liv i Nintendos eShop. Ifølge Nintendo er det første gang nogensinde at de to spil fås i sin originale form til konsol.

Det første er Donkey Kong, et spil som undertegnede har brugt adskillige enkroner på i starten af 1980’erne. Donkey Kong er tilgængelig i eShop nu og er, efter min mening, nærmest grund til at investere i en Swicth-konsol. Her er den officielle udmelding fra Nintendo via Twitter:

Det andet spil er Sky Skipper fra 1981 og her er det tale om en vaskeægte overraskelse. Det er nemlig et af de mest sjældne Nintendo-spil fra den tid. Oprindelig blev der kun lavet sølle ti arkadeautomater med spillet – og en stor del af de ti blev senere omprogrammeret til Popeye-spillet, siger legenden.

Sky Skipper bliver tilgængelig i eStore i løbet af juli måned, loves det. Her er den officielle udmelding:

Her er vores anmeldelse af Nintendo Switch.

Peter Engels Ryming

Var med til at starte Danmarks første gadgetmagasin Gear i 2003 og var chefredaktør for magasinet indtil starten af 2009. Samtidig leverede han i en årrække test af forbrugerelektronik til Ekstra Bladet. Har også været redaktør på den danske udgave af T3.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.