GamingTophistorie

Rygte: Nintendo Switch Pro kommer senere på året

En stærkere Switch kommer senere på året, i formen af en Nintendo Switch Pro, ifølge er nyt rygte.

Der er ingen tvivl om at Nintendo Switch er en fin konsol, men hardwaren indeni er dog aldrende. Sidste år hørte vi allerede rygter om en Switch Pro. Det viste sig blot at være en Switch OLED, med samme ydeevne som standardudgaven.

Nu er der dog igen et nyt rygte om en opgraderet Nintendo Switch, ifølge @pixelpar på Twitter.

4K gaming i docket tilstand

Her nævnes det at den nye Switch-model bliver præsenteret senere på året, og at den beholder den samme formfaktor som den nuværende Switch.

Konsollen vil kunne spille de samme fysiske spil, men den vil byde på markant bedre ydelse, som vil gøre den i stand til at afvikle spil i 4K opløsning når den er docket. Hvorvidt konsollen kommer til at hedde Switch Pro, Switch 2 eller noget tredje, er dog ikke blevet omtalt.

Umiddelbart lyder dette koncept lidt i stil med PS4/Xbox One og det kraftigere alternativ PS4 Pro/Xbox One X.

Dette er i grove træk hvad vi kan forvente af en Nintendo Switch Pro (eller hvad end den kommer til at hedde) – hvis rygtet altså taler sandt.


Læs også: Nye billeder af Samsung Galaxy Watch 5 og Watch 5 Pro er lækket

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.