×
ElbilerTophistorie

Norge (Audi) svarer igen på Will Ferrell reklame med Tormund Giantsbane

Tormund Giantsbane fra Game of Thrones spiser rå fisk i et modsvar fra Audi (og Norge) til GM's Superbowl reklame

Vi har tidligere skrevet om Will Farrels reklame der havde premiere under Superbowl, hvori han på vegne af bilproducenten GM lagde sig ud med nordmændende og proklamerede, at USA vil gå efter tronen når det kommer til at have flest elbiler pr. indbygger; en titel, de altså vil snuppe fra nordmændene. Men nogen i Norge ville ikke lade den fare, så nu kommer der et svar fra vores norske broderfolk. Eller rettere, der kommer et svar fra Audi i Norge. Og de har også fået en berømthed til at stå i spidsen for deres nye kampagne.

Norge slår tilbage

Kampagnen består indtil videre af tre reklamer, alle med skuespilleren Kristofer Hivju i hovedrollen – og ja, hvis du kan genkende ham så er det fordi han spillede Tormund Giantsbane i Game of Thrones. Og så er han altså stolt nordmand, og har indvilliget i at hjælpe den norske filial af Audi med at lave de tre reklamer, der skal være modsvar til Will Ferrels reklame. Og han kører naturligvis i en Audi i alle tre.

Æd min fisk, amerikanere!

Den første reklame, som er øverst i denne artikel, er egentlig ikke så speciel. Det er bare Hivju der kommer kørende i en e-tron og synger lidt om, at Norge er verdens dejligste land og den slags – for så at stoppe. På vejen ligger den globus der også spillede en rolle i den amerikanske reklame – med et stort hul, hvor Norge (og det meste af nordeuropa) ellers var. Og så bliver han ellers grundigt muggen over det.

Den næste reklame er lidt mere underlig – her erklærer skuespilleren, at nordmænd altid udkæmper kampe ved at slå hinanden i hovedet med laks. Hvorefter han slår sig selv i hovedet med en laks og går tilbage til sin e-tron med en løbende vredesudbrud.

Den sidste reklame får den fuld gas. Her har Tormund – undskyld, Kristofer – fået en pizza og brokker sig over ansjoserne, som han anklager amerikanerne for, og som han mener er alt for små. Hvorefter han smider en hel rå laks ind i pizzaen – og tager en voldsom bid så der er rå laks overalt. Det er… Bizart. Men også ganske underholdende. Du kan se den sidste reklame her:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.