×
GadgetsTophistorie

OnePlus medstifter introducerer Nothing Ear (1)

Medstifteren af OnePlus, Carl Pei, har løftet sløret for et sæt true wireless høretelefoner: Nothing Ear (1).

Medstifteren af OnePlus, Carl Pei, har løftet sløret for et sæt true wireless høretelefoner: Nothing Ear (1).

Ear (1) skiller sig lidt ud fra mængden af trådløse høretelefoner, med et transparent design, trådløs opladning og støjreducering, til en lav forholdsvis lav pris på 99 euro. Den danske vejledende pris forventes at være 899 kroner. Prisen er derfor noget lavere end andre spillere på markedet med samme funktioner, såsom Sony, Jabra, Apple, Samsung mv.

Nothing Ear (1) er Nothings første produkt. Virksomheden er ejet af Carl Pei, som var medstifter af OnePlus. Pei forlod OnePlus sidste år, angiveligt grundet uenigheder med Pete Lau. Læs mere om Nothing og Carl Pei her.

Høretelefonerne har et unikt gennemsigtigt design, hvor både opladningsetui og ørepropperne er lavet i klar plast. Den klare plastik gør det muligt at se igennem etuiet og delvist ind i de trådløse høretelefoner.

  • Nothing Ear (1)

Vægten er helt nede på 4,7 gram pr. høretelefon, med en driver på 11,6 mm. Nothing Ear (1) er desuden designet og udviklet i samarbejde med den svenske virksomhed, Teenage Engineering, som har tunet softwaren og hardwaren.

Ear (1) understøtter Bluetooth 5.2 og er IPX4 vand- og støvresistente. Hver øreprop har også berøringsinput til styring af lyd og de forskellige ANC-tilstande. Støjreduceringen fungerer ved hjælp af tre mikrofoner på hver høretelefon, der tilbyder forskellige niveauer af støjreduktion. En transparency-mode er også tilgængelig, når du har brug for at høre, hvad der foregår omkring dig.

Ear (1) kan spille i op til 5,7 timer, hvor opladning etuiet giver 34 timers spilletid i alt. Hurtigladning er også understøttet, hvilket giver 8 timer brug op blot 10 minutter. Høretelefonerne kan oplades trådløst eller kablet igennem USB-C.

Nothing Ear (1) kan købes på Nothing.tech den 17. august, til en vejledende dansk pris på 899 kroner. Nothing sælger dog et begrænset antal på sit eget website, fra den 31. juli.


Læs også: Samsung Galaxy S22-serien får 65W hurtigladning

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.