×
ElbilerTophistorie

Nu er samtlige Supercharger ladestationer åbne for alle

Tesla har åbnet for Supercharger nummer 500 i Danmark og samtidig åbnet samtlige ladeparker for elbiler fra andre mærker.

Der er blevet tændt for strømmen til Supercharger nummer 500 i Danmark – og Tesla har i den anledning klædt den i Dannebrog. Samtidig er der blevet åbnet for opladning af elbiler fra andre mærker på samtlige Supercharger-stationer herhjemme. Lige i tide til påsketrafikken.

Den fine rød-hvide Supercharger, der blev nummer 500, står i øvrigt ved Lalandia i Søndervig. Det er den nye Supercharger V4, der har et længere kabel, så andre bilmærker har nemmere ved at lade.

Det er ikke ualmindeligt, at Tesla designer unikke Superchargers når der opnås bestemte milepæle. Da de nåede nummer 50.000 på verdensplan, malede de den “Ultra Red”. Altså samme røde farve som deres biler. Det var i Roseville, Californien.

Mere interessant er det naturligvis, at samtlige Teslas ladestandere nu kan bruges af elbiler fra andre producenter.

Dermed har elbilejere altså adgang til samtlige 27 Supercharger-ladestationer. Hidtil har enkelte ladestationer været forbeholdt Tesla-ejere.

I løbet af 2024 har Tesla planer om at åbne yderligere 11 ladestationer. Blandt andet to i København, samt i Aarhus, Struer, Viborg, Horsens, Vejle, Billund, Ribe, Korsør og Hørsholm. Du kan se det fulde kort over ladestationerne her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.