×
ElbilerTophistorie

Nu fås Tesla Model 3 med ekstra lang rækkevidde

Nu kan du købe en 'billig' Tesla Model 3 med en rækkevidde på hele 620 kilometer.

Inden længe er der en fjerde Model 3-variant på menuen hos Tesla. Nemlig en Long Range-udgave med baghjulstræk. Den har en lang rækkevidde på hele 620 WLTP-kilometer. Det er ikke en ny model, men den har hidtil været forbeholdt det amerikanske marked.

Med 620 kilometer på batteriet, kører den nye variant 129 kilometer længere end standardudgaven.

Det kører også længere end den nuværende firehjulstrukne Long Range-udgave, der har en rækkevidde på 602 kilometer. Den nye model med ekstra lang rækkevidde er tilmed billigere, fordi den kun har en enkelt motor.

Model 3 Long Range med baghjulstræk findes endnu ikke i Teslas konfigurator. Men klikker man sig ind under ‘Udforsk lagerbeholdning‘ er der p.t. to udgaver at vælge mellem. Den billigste koster 357.990 kroner – altså 28.000 kroner mere end standardudgaven, der kører 129 kilometer kortere.

Til gengæld er den 30.000 kroner billigere end den nuværende Long Range-udgave. Ved begge udgaver står der ‘kommer snart’.

Det vides ikke, om den nye Model 3 med ekstra lang rækkevidde bliver en fast del af udvalget herhjemme. Eller om der blot er tale om overskudsbiler, der er sendt hertil fra USA, for at blive skudt af hurtigst muligt.

Stærke rygter hævder nemlig, at Tesla er ved at gøre klar til at præsentere en faceliftet udgave af Model 3.

Læs mere: Ny Tesla Model 3 nærmer sig produktionsstart.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.