×
ElbilerTophistorie

Ny Tesla Model 3 nærmer sig produktionsstart

Der er en ny Tesla Model 3 på vej og den går i produktion inden længe, hævder det store amerikanske medie Bloomberg.

Nyhedstjenesten Bloomberg rapporterer, at Tesla er begyndt at omlægge produktionen i Shanghai for at fremstille en ny Tesla Model 3, der har fået et “refresh”. Angiveligt har fabrikspersonalet, der arbejder tæt på produktionslinjen, fået besked på at låse deres telefoner inde, når de kommer på job. Dette er for at forhindre lækager.

Kilderne hævder også, at produktionslinjen kan blive midlertidigt sat på pause i slutningen af ​​denne måned. Det gøres for at implementere de sidste nødvendige ændringer.

Ifølge Bloombergs kilder vil den nye Tesla Model 3 være længere end den nuværende version. Den vil også være mere sporty og have et mere “elegant interiør”.

Der har længe verseret rygter om, at en ny Tesla Model 3 er på vej. Så sent som i sidste uge dukkede dn op i en video, der er optaget tæt ved Teslas testbane. Videoen viser blandt andet et smugkig ind i kabinen, som blandt andet afslører et nyt rat.

Derudover kan man se, hvordan chaufføren ændrer kørselsretningen ved at stryge hen over touchskærmen. Ligesom man gør på Tesla Model S.

Tesla har, naturligvis, ikke villet kommentere på de rygter, Bloomberg bringer til torvs. Herunder den 14 minutter lange video. Omkring 2:30 minutter inde i video ses det første kig i kabinen. Ved 3:20 ses det tydeligt, at der stryges over skærmen for at sætte bilen i bakgear.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.