×
ElbilerTophistorie

Ny Tesla Model 3 fanget på video

Spionvideo af ny Tesla Model 3 giver et kig på både de nye forlygter og de nye bagerste blinklys.

At en ny Tesla Model 3 er på vej, er ikke længere bare spekulation. Det er udelukkende et spørgsmål om, hvornår bilproducenten er klar til at vise den frem. Nu er bilen endnu en gang blevet spottet på de amerikanske veje, og en Reddit-bruger fangede den på video.

Selv om den hvide Model 3 er “gemt væk” i strategisk placeret sort beklædning, er der alligevel designdetaljer, der stikker ud. Blandt andet ses et sæt forlygter med et skarpere og mere slankt design.

Der er også et rigtig godt kig på de nye blinklys på bagenden. Herunder er videoen:

I maj måned meldte nyhedstjenesten Bloomberg, at Tesla er gået i gang med at omlægge produktionen i Shanghai for at fremstille den ny Tesla Model 3. Et rygte som Musk mere eller mindre bekræftede, da han under de seneste regnskabsfremlæggelser advarede om færre producerede biler i Q3, da flere fabrikker var ved at blive opgraderet.

I maj måned kom også den første “spionvideo”, der viste et glimt af bilens interiør.

Tesla Model 3 blev officielt lanceret i 2017. Og selv om den har fået adskillige forbedringer i løbet af de seks år, bliver “Project Highland” den hidtil største refresh.

Tesla Model 3 er den mest solgte elbil herhjemme. Ved udgangen af juni var der indregistreret 22.334 eksemplarer herhjemme, svarende til 15,3 procent af samtlige elbiler. Nummer to er i øvrigt Model Y med 16.009 eksemplarer (11 procent). Volkswagen ID.4 napper tredjepladsen med 7.336 eksemplarer (5 procent).

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.