×
TeknologiTophistorie

Nu kan du hente iOS 17 til din iPhone

Apple har nu frigivet den først offentlige betaudgave af iOS 17. Se her, hvordan du får den ned på din iPhone.

Apple har nu frigivet den første offentlige betaudgave af iOS 17, så har du lyst til at lege med Kontaktplakater, Standby-funktion, interaktive widgets og de øvrige nyheder i styresystemet, er der rig mulighed nu. Den offentlige beta burde være mere stabil end den udviklerudgave, der hidtil har været tilgængelig.

Ifølge recordere.dk virker mange af de kritiske danske apps uden problemer på den nye offentlige beta. Deriblandt MitID, Sundhedsbevis og det digitale kørekort. Men der er naturligvis altid en risiko for, at enkelte apps ikke vil fungere på betaudgaverne, så far med lempe.

En af nyhederne i iOS 17 er app’en Journal, der vil fungere som en slags digital dagbog. Men den er endnu ikke med ombord i betaen af styresystemet.

Derimod er der rig mulighed for at lege med de nye Kontaktplakater, der er en mulighed for at lave din egen visuelle identitet, der vises til modtageren, når du foretager et opkald.

iOS 17
De nye Kontaktplakater i iOS 17.

Der er også mulighed for at kigge nærmere på den nye Personlig Stemme-funktion. Med den kan man oprette og gemme en kopi af sin egen stemme. Den kan herefter bruges, hvis der eksempelvis skal læses noget op på dine Apple-enheder via Livetale-funktionen.

Det er i øvrigt ikke blot iPhone, der kan beriges med nyt styresystem. Også iPadOS er kommet i en offentlig betaudgave. Begge styresystemer kan hentes ved at gå ind under følgende menupunkter på de respektive enheder:

Indstillinger –> Generelt –> Softwareopdatering

Herinde er der kommet et nyt menupunkt, der hedder ‘Betaopdateringer’, hvorfra du kan vælge hvilken beta, du vil installere.

Læs mere: De 10 største nyheder i iOS 17.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.