fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Nu kan du købe Xiaomi’s miniature elektriske cykel for ca. 3.000 kr.: HiMo H1

Xiaomi laver andet end telefoner og smarte dimser til dit hjem - deres nye elektriske cykel hedder HiMo H1 og kan køre op til 30 km på en opladning.

Du kender måske mest Xiaomi for deres mobiltelefoner og måske smarthome produkter – men faktisk laver den kinesiske koncern et enormt katalog af alt muligt, og nu har de en miniature elektrisk cykel der kan foldes sammen klar. Den hedder HiMo H1 og er vel egentlig nærmere en slags mini-scooter end elcykel, da den ikke har pedaler.

Kan købes nu

Hvis du har mod på det, kan du for 3.164 kr. bestille et eksemplar på crowdfundingportalen Indiegogo. Du sparer så ca. 1.000 kr. i forhold til den pris, den endelige version af HiMo H1 kommer til at have. Du skal dog skynde dig en smule, for der er kun fire tilbage til den pris – efter det stiger prisen til 3.366 kr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvis I er to, og du vil spare lidt mere, kan du købe Early Birds 2Bike pakken og få to cykler til 5.936 kr.

Ser den ikke lidt… Mærkelig ud?

Hvis du synes, HiMo H1 ser en smule underlig ud, tilgiver vi dig. Den lille cykel ligner mere noget, man vil se på legepladsen foran børnehaven end i bybilledet. Ikke desto mindre har den – måske netop på grund af designet – nogle ret unikke features; sammenpakket kan den passe ned i en gennemsnitlig rygsæk, og den fylder mindre end et A3 ark. Batteriet er på 270 Wh og kan tage dig omkring 30 km. Eller rettere – det tal skal du nok tage med et gran salt, da det formentlig er beregnet ud fra vægten på en gennemsnitlig kineser, og der kan godt være et stykke op til den gennemsnitlige dansker.

Du kan se flere billeder af cyklen her:

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button