×
Gadgets

Nu kan du lease dine Apple-enheder

Det plejer at være store – ofte dyre – biler, man kan lease. Men nu åbner Apple-forhandleren Humac op for, at man kan lease sine Apple-enheder. På den måde er man altid sikret, at man har den nyeste iPhone eller iPad i tasken, for når der kommer en ny model, afleverer man simpelthen bare den gamle.

Humacs leasingaftale løber i 18 måneder, og man har “ret” til at skifte sin iPhone eller iPad ud hver 12. måned. Aftalen forlænges automatisk, hvis man bytter sin iEnhed. Hvis man ikke bytter, ejer man enheden efter de 18 måneder. Med i aftalen følger også en forsikring mod tyveri og skader, samt en supportaftale hvor man kan få hjælp til produktet.

Det er med andre ord en form for afbetaling, men med retten til at få den seneste model, når den kommer.

I første omgang gælder iLeasing, som det hedder, kun iPhone og iPad. En iPhone 6 kan leases for 419 kroner om måneden, mens prisen for en iPad starter ved 249 kroner om måneden. Læs mere hos Humac iLeasing.

Billigt er det dog bestemt ikke. Den mindste iPhone 6 sælges for 5.799 kroner hos Apple, mens man kommer til at betale 7.542 kroner for telefonen, hvis man vælger at købe via iLeasing. Man får altså lov at betale 1.743 kroner for forsikring og ombytningsret.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.