Fremtidens HjemTophistorie

Nu kommer der blus på Philips Hue

Ifølge de seneste rygter er der en ny 1600 lumen Philips Hue-pære på vej – det svarer til en 100 watt glødepære.

En af de få ulemper ved Philips Hue er lysstyrken. De normale 800 lumen er fin til stuer og værelser, men i køkkener, værksteder og hobbyrum, hvor lys er vigtigt, kan det være for lidt. Derfor planlægger Signify at udsende en Hue-pære på hele 1.600 lumen – altså dobbelt op. Det svarer til en 100 watt glødepære.

Det er tyske smartlights.de der har snuset sig frem planerne – og stort set alle informationer om den nye pære, der udelukkende vil kunne fås i en kølig hvid med en farvetemperatur på 2.700 kelvin. De traditionelle Warm Ambience kan indstilles til mellem 2.200 og 6.500 kelvin.

Artiklen fortsætter efter annoncen


Pæren har den store E27-fatning og samme dimensioner som de øvrige traditionelle E27-pærer og vil blive solgt til en pris på 24,95 euro (186 kroner) når den bliver sat til salg – sandsynligvis senere på måneden.

Philips Hue
Et billede af den nye 1.600 lumen Hue-pære.

Lige som alle andre nyere Philips Hue-produkter vil 1.600 lumen-pæren være udrustet med en Bluetooth-forbindelse, så den ikke er afhængig af en bridge, men kan styres direkte fra telefonen.

En anden tysk blog, HueBlog, kunne i sidste uge fortælle, at Signify også har planer om at lancere en ny, opdateret udgave af LightStrip med Bluetooth og en ny konstruktion, der gør det muligt at samle den igen, hvis den har været afkortet.

Philips Hue
100 watt-pendanten giver lys i værkstedet.

Artiklen fortsætter efter annoncen


Back to top button