×
TeknologiTophistorie

Nu kommer der en helt ny Sonos-app

Sonos har fuldstændig gentænkt sin app, der nu samler musiktjenester, indhold og styring på én startside. Den kan hentes den 7. maj.

Sonos udgiver en ny app med markant anderledes struktur den 7. maj. Det fortæller selskabet i dag i en pressemeddelelse. En ny startside skal give hurtig adgang til både indhold, tjenester og styring af Sonos-systemet med swipe, så man ikke længere behøver at hoppe mellem faner. 

– I dag er streamingoplevelsen fragmenteret på tværs af mange platforme på grund af forskellige indholdstilbud, algoritmisk udvælgelse eller manglende mulighed for at genskabe playlister flere steder. Vores nye app-design giver den mest strømlinede streamingoplevelse nogensinde og samler en verden af indhold i ikke bare én app, men på én startside, lover Maxime Bouvat-Merlin, der er Chief Product Officer hos Sonos.

Samtidig fortæller Sonos, at de har designet app’en på “en moderne softwareplatform for at give en enklere, hurtigere og bedre oplevelse, der understøtter hurtig innovation”. 

En helt ny web-app kan tilgås fra både computere og tablets (foto: Sonos).

Ud over en app til iOS og Android, har Sonos også snittet en helt ny web app, der er tilgængelig fra alle moderne webbrowsere. Den skal giver samme systemstyring som mobilappen. Web-appen afløser Sonos’ nuværende desktop-controller og vil blive tilgængelig sammen med den nydesignede mobilapp 7. maj 2024.

Så vidt vi er orienteret giver den nye web-app mulighed for at tilgå dit Sonos-system, når du er på farten.

Der er ikke faner i den nye Sonos-app (foto: Sonos).

Rygterne siger, at den nye Sonos-app er forløber for et længe ventet Sonos-produkt, der lanceres senere i år. Nemlig de mytiske hovedtelefoner der fungerer på Sonos-netværket i hjemmet og på mobilen ude i verden via Bluetooth. Det melder historien dog ikke noget om.

Senest Sonos-app’en fik en større tur var i juni måned 2020, hvor den såkaldte S2 app blev frigivet. En app, der skilte nyere Sonos-produkter fra de ældre, der blev henvist til S1-app’en.

Sonos-app
Foto: Sonos

Sonos skriver følgende om den nye app:

  • Kom hurtigere ind i musikken (og ud af appen): Slut med at hoppe mellem faner –den nye startside viser alt dit yndlingsindhold på ét sted. Spring hurtigt tilbage til det, du hørte sidst, gennemse biblioteker og anbefalinger fra dine foretrukne tjenester, og fyld dit hjem med musik og alt den lyd, du elsker.
  • Personliggør og tilpas: Der er uanede valgmuligheder til at designe startsiden, så den afspejler, hvordan du lytter. Fastgør rækker med yndlingsindhold og favorittjenester. Derefter kan du flytte, redigere eller arrangere, som du vil.
  • Søg i alle streamingbiblioteker: Søg efter en artist, sang, podcast eller lydbog i alle dine foretrukne streamingapps samtidig via et brugervenligt søgefelt, som altid er på din startside.
  • Forbedret systemstyring: Swipe op fra bunden af startsiden for nem betjening af hele dit system og en visuel oversigt over, hvad der afspilles på alle dine forskellige produkter, gruppér hurtigt højttalere, og juster lydstyrken fra hvor som helst i appen. 
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.